Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Hlavná stránka
NÁKUPNÝ KOŠÍK
0 ks 0.00 €
Domov     
Kategórie Výrobcovia
katPRÍRODNÉ KAMENE
katZÁHRADNÉ DEKORÁCIE
katZÁHRADA
katDOMÁCNOSŤ
katSUBSTRÁTY A HNOJIVÁ 
katŽELEZIARSTVO
katSTAVBA
katZIMA, ŠPORT
katVYKUROVANIE
katELEKTRO
katGARDENA
 Novinky

YaraMila Complex (HydroKOMPLEX) 1kg/14

imagebezchloridov éhnojivoobsah uje mikroprvky...

2.36 € s DPH

image vyšší obsah draslíka ahorčíkadrasl ík – ...

3.63 € s DPH

image vyšší obsah draslíka ahorčíkadrasl ík – ...

11.05 € s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
 Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Sting Trade s.r.o.
Považská Teplá 585
017 05 Pov. Bystrica
Volajte:
Predajňa
tel0911 900 370
Objednávky
tel0905 367 819
Píšte:
Predajňa
einfo@zahradny-svet.sk
Objednávky
eponuky@zahradny-svet.sk
Informácie
einfo@zahradny-svet.sk

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba prostredníctvom PayPal. border=
© STING TRADE s.r.o., zahrady
© www.zahradny-svet.sk
© MiBe ESHOP 2015, 37
www.zahradny-svet.sk